Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Juusto-mansikkasalaatti

Juusto-mansikkasalaatti on kesäisen raikas ja iloisen värikäs salaatti, jonka voi tarjota alkuruokana tai vaikka grilliherkkujen kaverina. Raikkaan makea happoisuus ja kirkas väri piristävät tutunkin salaattiannoksen.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Juusto-mansikkasalaatti:

  • salaattisekoitus
  • ½ hunajamelonia
  • 5 dl mansikoita
  • (kiehautettuja parsannuppuja)
  • 1 (chili-)halloumijuusto
  • pala briejuustoa
  • pistaasi- tai manteliöljyä
  • mansikkabalsamiviinietikkasiirappia (Blaze)
  • merisuolaa ja mustapippuria myllystä

Valmistusohje

Juusto-mansikkasalaatti tehdään helposti näin:

1. Kuori ja paloittele meloni. Perkaa ja halkaise mansikat. Paloittele briejuusto.

2. Leikkaa halloumi viipaleiksi ja paista pannulla.

3. Kokoa aineksista salaatti. Mausta juusto-mansikkasalaatti makealla, mansikanmakuisella balsamietikkasiirapilla, öljyllä, suolalla ja pippurilla.

Lue myös: Mansikassa maistuu kesä – 5 makeaa ohjetta


Kommentoi

Kommentoi juttua: Juusto-mansikkasalaatti

Sinun täytyy kommentoidaksesi.