Kermainen tortellinivuoka
Kermainen tortellinivuoka valmistuu pienellä vaivalla, mutta suurella makunautinnolla. Kermainen, pestolla ryyditetty kastike niputtaa kasvikset, pastanyytit ja saunapalvikinkun yhteen.
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
Ainekset
Kermainen tortellinivuoka
- 1 pkt (250 g) pinaatti-ricottatäytteisiä tortellineja
- 1 sipuli
- 3 valkosipulinkynttä
- 1 hoikka kesäkurpitsa
- 1 punainen paprika
- 2 rkl rypsiöljyä
- 200 g saunapalvikinkkua
- 1 dl pestokastiketta
- 2 ½ dl ruokakermaa
- ½ tl suolaa
- ¼ tl mustapippuria
- 100 g juustoraastetta
Valmistusohje
Kermainen tortellinivuoka tehdään helposti näin:
- Kuumenna uuni 200 asteeseen.
- Kuutioi yksi hoikka kesäkurpitsa, suikaloi punainen paprika. Kuori ja hienonna sipuli, hienonna kolme valkosipulinkynttä. Kuumenna kaksi ruokalusikallista öljyä paistinpannulla ja kuullota kasvikset pehmeiksi.
- Keitä paketti pinaatti-ricottatäytteisiä tortellineja kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta siivilässä ja kumoa uunivuokaan.
- Suikaloi 200 grammaa saunapalvikinkkua.
- Sekoita desilitra pestokastiketta, tölkki ruokakermaa sekä puoli teelusikallista suolaa ja 1/4 teelusikallinen mustapippuria.
- Sekoita keitetyt tortellinit, kuullotetut kasvikset, pesto-kermaseos sekä 200 grammaa suikaloitua saunapalvikinkkua uunivuoassa. Lisää pinnalle sata grammaa juustoraastetta.
- Paista tortellinivuokaa noin 30 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä.
- Tarjoa kermainen tortellinivuoka raikkaan salaatin kanssa.
Lue myös: Valmiit tortellonit – arki-illan pelastus: Nämä nopeat ja helpot pasta-ateriat maistuvat kaikille!
Lue myös Anna.fi: Nopea tomaatti-tortellinikeitto
Kommentoi
Kommentoi juttua: Kermainen tortellinivuoka