kesäkurpitsakakku pellillinen
Reseptit
30-60 min
20
Kiitos

Kesäkurpitsakakku

Mehevistä mehevin kesäkurpitsakakku leivotaan voin sijaan oliiviöljyyn. Kesäkurpitsaraaste mehevöittää taikinan ja koristeremmit viimeistelevät kakun. Pellillisestä riittää isolle porukalle.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Kesäkurpitsakakku pellillinen

5 kananmunaa
2 dl raakaruokosokeria
1 dl sokeria
3 1/2 dl vehnäjauhoja
125 g hasselpähkinärouhetta
2 tl leivinjauhetta
2 tl ruokasoodaa
2 tl vaniljasokeria
2 dl oliiviöljyä
1 sitruunan raastettu kuori
1 kesäkurpitsa

Kesäkurpitsakakku, kuorrutus

200 g maustamatonta tuorejuustoa
225 g tomusokeria
50 g pehmeää voita
1/2 tl vaniljasokeria

Kesäkurpitsaremmit

1 kesäkurpitsa
2 sitruunan raastettu kuori
1 dl sokeria

Pinnalle

1 dl sokeria

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kesäkurpitsakakku

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X