Porkkana-kesäkurpitsakuppikakut
Reseptit
30-60 min
12
Kiitos

Kesäkurpitsamuffinit

Vegaaniset kesäkurpitsakuppikakut saavat kauniin värinsä porkkanamehusta. Kesäkurpitsamuffinien kuohkea päällinen on maustettu rosmariinilla.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Porkkana-kesäkurpitsamuffinit:

4 dl vehnäjauhoja
1 1/2 dl leseitä
1 1/2 tl suolaa
2 tl leivinjauhetta
1 tl ruokasoodaa
1 rkl valkoviinietikkaa
3/4 dl öljyä
2 3/4 dl porkkanamehua
2 dl kesäkurpitsaa raastettuna
3 valkosipulinkynttä
2 rkl timjamia hienonnetuna
1 dl soijakermaa
2 prk vegaanista maustamatonta tuo- rejuustoa (esim. Tofutti)
3 oksaa rosmariinia
1/2 tl suolaa
mustapippuria myllystä
Mainos

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kesäkurpitsamuffinit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X