Kesäkurpitsamuffinit
Vegaaniset kesäkurpitsakuppikakut saavat kauniin värinsä porkkanamehusta. Kesäkurpitsamuffinien kuohkea päällinen on maustettu rosmariinilla.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Porkkana-kesäkurpitsamuffinit:
4 dl
vehnäjauhoja
1 1/2 dl
leseitä
1 1/2 tl
suolaa
2 tl
leivinjauhetta
1 tl
ruokasoodaa
1 rkl
valkoviinietikkaa
3/4 dl
öljyä
2 3/4 dl
porkkanamehua
2 dl
kesäkurpitsaa raastettuna
3
valkosipulinkynttä
2 rkl
timjamia hienonnetuna
1 dl
soijakermaa
2 prk
vegaanista maustamatonta tuo- rejuustoa (esim. Tofutti)
3 oksaa
rosmariinia
1/2 tl
suolaa
mustapippuria myllystä
Keskustelu
Kommentoi juttua: Kesäkurpitsamuffinit