
Kevyt marjarahka
Kevyt marjarahka syntyy rahkasta, marjoista, kanamunasta ja piimästä. Tämä rahka sopii niin jälkiruoaksi kuin treenipäivän välipalaksi.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
Ainekset
Kevyt marjarahka
- 500 g maitorahkaa
- 1 kananmuna
- 2 dl rasvatonta piimää
- 4 dl marja- tai hedelmäsurvosta tai 400 g tuoreita tai pakastemarjoja
- hunajaa tai sokeria maun mukaan
- 1 tl vaniljasokeria
Valmistusohje
Kevyt marjarahka valmistuu näin:
1. Sekoita maitorahkan joukkoon kananmuna ja piimä.
2. Lisää marjat ja maun mukaan sokeria tai hunajaa. Laita jääkaappiin ja tarjoile viileänä jälkiruokana. Koristele kevyt marjarahka halutessasi tuoreilla marjoilla.
Katso myös: Rahkasta syntyy raikas välipala tai jälkiruoka
Katso myös Anna.fi/Ruoka: Proteiinipitoiset rahkaletut ovat mehevän herkullisia – kokeile myös rahkamoussea tai rahkasmoothieta
Kommentoi
Kommentoi juttua: Kevyt marjarahka