Kirsikkatomaatti-vuohenjuusto Tatin
Reseptit
30-60 min
8
Kiitos

Kirsikkatomaatti-vuohenjuusto Tatin

Suosittu keikauskakku sopii myös suolaiseen kahvipöytään. Makeiksi paahtuneet kirsikkatomaatit saavat seurakseen vuohenjuustoa sekä basilikaa. Helppoakin helpompi taikina poimitaan valmiina kaupan pakastealtaasta

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Kirsikkatomaatti-vuohenjuusto Tatin:

4 lehtitaikinalevyä
1 rs (250 g) keltaisia ja punaisia kirsikkatomaatteja
1 rkl oliiviöljyä
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
1 pkt (200 g) vuohenjuustoa
4-6 isoa tuoretta basilikanlehteä

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kirsikkatomaatti-vuohenjuusto Tatin

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X