Reseptit
alle 30 min
4

Kreikkalaiset pannupihvit

Ainekset

Lisää kauppalistalle
400 g naudan tai karitsan jauhelihaa
100 g feta- tai salaattijuustoa
1 valkosipulinkynsi
1 kananmuna
1 tl oreganoa
0.5 tl suolaa
2 rkl hienonnettuja yrttejä, esim. minttua ja basilikaa
öljyä paistamiseen

Valmistusohje

1. Sekoita kulhossa jauheliha, kuutioidut fetajuustot, raastettu valkosipulinkynsi, kananmuna sekä mausteet ja hienonnetut yrtit.

2. Sekoita tasaiseksi murekemassaksi. Pyörittele murekkeesta kostutetuin käsin neljä tasakokoista suurehkoa pihviä.

3. Paista pannupihvit huolellisesti ja kohtalaisella lämmöllä kauniin ruskeiksi.

Avainsanat

Avainsanat: Ruokavalio: Ateriatyyppi: Raaka-aineet:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kreikkalaiset pannupihvit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X