Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Kreikkalaiset pannupihvit

Kreikkalaiset pannu- eli jauhelihapihvit saavat makua fetasta, valkosipulista ja yrteistä. Maukkaat pihvit sopivat arkeen ja vierastarjottavaksikin. Tarjoa kreikkalaisten pannupihvien kanssa vaikkapa perunamuusia tai valkosipuliperunoita. Tsatsiki sopii myös pannupihvien kaveriksi.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Kreikkalaiset pannupihvit:

  • 400 g naudan tai karitsan jauhelihaa
  • 100 g feta- tai salaattijuustoa
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 kananmuna
  • 1 tl oreganoa
  • 0.5 tl suolaa
  • 2 rkl hienonnettuja yrttejä, esim. minttua ja basilikaa
  • öljyä paistamiseen

Valmistusohje

 

1. Sekoita kulhossa jauheliha, kuutioidut fetajuustot, raastettu valkosipulinkynsi, kananmuna sekä mausteet ja hienonnetut yrtit.

2. Sekoita tasaiseksi murekemassaksi. Pyörittele murekkeesta kostutetuin käsin neljä tasakokoista suurehkoa pihviä.

3. Paista pannupihvit huolellisesti ja kohtalaisella lämmöllä kauniin ruskeiksi.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Kreikkalaiset pannupihvit

Sinun täytyy kommentoidaksesi.