Reseptit
alle 30 min
4
Kiitos

Kreikkalaiset pannupihvit

Kreikkalaiset pannu- eli jauhelihapihvit saavat makua fetasta, valkosipulista ja yrteistä. Maukkaat pihvit sopivat arkeen ja vierastarjottavaksikin. Tarjoa kreikkalaisten pannupihvien kanssa vaikkapa perunamuusia tai valkosipuliperunoita. Tsatsiki sopii myös pannupihvien kaveriksi.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Kreikkalaiset pannupihvit:

400 g naudan tai karitsan jauhelihaa
100 g feta- tai salaattijuustoa
1 valkosipulinkynsi
1 kananmuna
1 tl oreganoa
0.5 tl suolaa
2 rkl hienonnettuja yrttejä, esim. minttua ja basilikaa
öljyä paistamiseen

Valmistusohje

 

1. Sekoita kulhossa jauheliha, kuutioidut fetajuustot, raastettu valkosipulinkynsi, kananmuna sekä mausteet ja hienonnetut yrtit.

2. Sekoita tasaiseksi murekemassaksi. Pyörittele murekkeesta kostutetuin käsin neljä tasakokoista suurehkoa pihviä.

3. Paista pannupihvit huolellisesti ja kohtalaisella lämmöllä kauniin ruskeiksi.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Kreikkalaiset pannupihvit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X