Limettipiiras
- Kasvis
Ainekset
- 200 g Digestive-keksejä muruina
- 75 g sulatettua voita
- 5 kananmunankeltuaista
- 1 prk (noin 400 g) kondensoitua maitoa
- 1 dl limetin mehua (noin 3 kpl)
- 2 tl raastettua limetin kuorta
Valmistusohje
Limettipiiras on helppo ja herkullinen leivonnainen, jolle limetti antaa raikkaan kirpakan maun.
1. Painele voi-keksimuruseos vuokaan. Paista pohjaa 175 asteessa 8 minuuttia.
2. Vaahdota keltuaiset. Lisää muut ainekset. Kaada täyte vuokaan. Paista limettipiirasta 15 minuuttia. Jäähdytä seuraavaan päivään.
Kokeile myös muita ihania piiraita:
Banana cream pie
Sitruuna-vadelmapiiras
Appelsiinipiiras
Ruoka.fi: Pekaanipähkinäpiiras
Kuva: Mirva Kakko/OM-arkisto
Kommentoi
Kommentoi juttua: Limettipiiras