Reseptit

Limettipiiras

Ainekset

  • 200 g Digestive-keksejä muruina
  • 75 g sulatettua voita
  • 5 kananmunankeltuaista
  • 1 prk (noin 400 g) kondensoitua maitoa
  • 1 dl limetin mehua (noin 3 kpl)
  • 2 tl raastettua limetin kuorta

Valmistusohje

Limettipiiras

Limettipiiras on helppo ja herkullinen leivonnainen, jolle limetti antaa raikkaan kirpakan maun.

1. Painele voi-keksimuruseos vuokaan. Paista pohjaa 175 asteessa 8 minuuttia.

2. Vaahdota keltuaiset. Lisää muut ainekset. Kaada täyte vuokaan. Paista limettipiirasta 15 minuuttia. Jäähdytä seuraavaan päivään.

Kokeile myös muita ihania piiraita:
Banana cream pie
Sitruuna-vadelmapiiras
Appelsiinipiiras
Ruoka.fi: Pekaanipähkinäpiiras

Kuva: Mirva Kakko/OM-arkisto


Kommentoi

Kommentoi juttua: Limettipiiras

Sinun täytyy kommentoidaksesi.