marokkolainen sitruunakana
Reseptit
yli 60 min
4
Kiitos

Marokkolainen sitruunakana

Marokkolainen sitruunakana vie kielen. Marokkolaisessa broileritaginessa arabikeittiön mausteinen makumaailma hurmaa tuoksullaan ja täyteläisyydellään.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Marokkolainen sitruunakana:

4 kpl broilerin rintaleikettä
tai koipi-reisipalaa
2 rkl öljyä
tai voita
1-2 sipulia
2-4 valkosipulinkynttä
1 tl raastettua inkivääriä
1 kpl mietoja chilipalkoja
yhden sitruunan raastettu kuori ja mehu
1/2 tl jauhettua juustokuminaa
1/2 tl paprikajauhetta
1/2 tl sahramia
2 tl suolaa
1/2 tl rouhittua mustapippuria
kanelitanko
1 dl keltaisia rusinoita
100 g kuorittuja manteleita
2 1/2 dl vettä
1 nippu (sileälehtistä) persiljaa
1 nippu tuoretta korianteria
150 g vihreitä oliiveja
Mainos

Keskustelu

Missä kohtaa sitruunankuoriraaste ja -mehu lisätään?

Entä laitetaanko tuo korianterinippu todella pataan tunniksi? Muissa lähtiessä sanotaan, että korianteria ei kannata kypsentää pitkiä aikoja.

Kommentoi juttua: Marokkolainen sitruunakana

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X