mätijuustokakku
Reseptit
yli 60 min
12
Kiitos

Mätijuustokakku

Hyydytetty mätijuustokakku hurmaa alkupalana tai noutopöydässä. Koristele mätikakku raikkaasti herneenversoilla ja värikkäillä tomaateilla, retiiseillä ja mädillä.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Mätijuustokakku, pohja

150 g maalahdenlimppua
80 g voita

Mätijuustokakku, täyte

5 liivatelehteä
200 g kylmäsavulohta
1 punasipuli
1 dl ruohosipulia hienonnettuna
2 dl kuohukermaa
200 g maustamatonta tuorejuustoa
200 g ranskankermaa
1 1/2 tl suolaa
1/4 tl rouhittua mustapippuria
1/2 sitruunan raastettu kuori
1/2 sitruunan puristettu mehu
2 rkl vettä
100 g mätiä

Marinoitu punasipuli

1/2 punasipulia marinoituna
1/2 dl punaviinietikkaa
2 rkl sokeria

Koristelu

1/2 dl punasipulia marinoituna
4 keltaista kirsikkatomaattia
4 oranssia kirsikkatomattia
4 retiisiä
50 g mätiä
1 nippu herneenversoja

Keskustelu

Kommentoi juttua: Mätijuustokakku

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X