Muna-anjovissalaatti
Muna-anjovissalaatti on tuhti ja ruokaisa salaatti esimerkiksi vappupöytään. Majoneesipohjaisen salaatin raikastaa tuore ruohosipuli.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 10 annosta
- Gluteeniton
Ainekset
Muna-anjovissalaatti:
- 1 kg keitettyjä, jäähtyneitä perunoita
- 1 nippu kevätsipulia tai ruohosipulia
- noin 4 dl majoneesia
- 4 keitettyä kananmunaa
- 1 rasia anjovista
Valmistusohje
Muna-anjovissalaatti tehdään helposti näin:
1. Kuutioi perunat ja silppua ruohosipuli.
2. Silppua kovaksi keitetyt kananmunat haarukalla tai leikkele munanleikkurilla. Rullaa anjovisfileet kääröiksi.
3. Mausta majoneesia anjovisliemellä. Sekoita majoneesi, kananmuna- ja ruohosipulisilppu perunakuutioiden joukkoon. Asettele anjovisrullat salaatin päälle.
Lue myös: Caesar-perunasalaatti
Lue myös Anna.fi/ruoka: Anjovisdippi
Kommentoi
Kommentoi juttua: Muna-anjovissalaatti