Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Muna-anjovissalaatti

Muna-anjovissalaatti on tuhti ja ruokaisa salaatti esimerkiksi vappupöytään. Majoneesipohjaisen salaatin raikastaa tuore ruohosipuli.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
10 annosta

Ainekset

Muna-anjovissalaatti:

  • 1 kg keitettyjä, jäähtyneitä perunoita
  • 1 nippu kevätsipulia tai ruohosipulia
  • noin 4 dl majoneesia
  • 4 keitettyä kananmunaa
  • 1 rasia anjovista

Valmistusohje

Muna-anjovissalaatti tehdään helposti näin:

1. Kuutioi perunat ja silppua ruohosipuli.

2. Silppua kovaksi keitetyt kananmunat haarukalla tai leikkele munanleikkurilla. Rullaa anjovisfileet kääröiksi.

3. Mausta majoneesia anjovisliemellä. Sekoita majoneesi, kananmuna- ja ruohosipulisilppu perunakuutioiden joukkoon. Asettele anjovisrullat salaatin päälle.

Lue myös: Caesar-perunasalaatti

Lue myös Anna.fi/ruoka: Anjovisdippi


Kommentoi

Kommentoi juttua: Muna-anjovissalaatti

Sinun täytyy kommentoidaksesi.