Munkit
Reseptit
yli 60 min
Kiitos

Munkit

Munkit pyöritellään vastapaistettuina kanelilla maustetussa sokerissa ja syödään saman tien. Hyvä munkki on sisältä pehmeä ja pinnasta herkullisen rapea. Nappaa tästä vinkit, joilla munkinpaisto onnistuu!

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Munkkitaikina:

3 dl vettä tai maitoa
25 g tuorehiivaa tai pussi kuivahiivaa
1/2- 3/4 tl suolaa
3/4 dl sokeria
(1 kananmuna)
8.5 dl vehnäjauhoja
75 g voita tai margariinia
kypsentämiseen:
ruokaöljyä
pintaan:
sokeria, kanelisokeria tai tomusokeria ja mansikkamehua
Mainos

Avainsanat

Sesongit ja teemat:

Ruokavalio:

Ateriatyypit:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Munkit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X