Reseptit
yli 60 min
4

Mustaherukkatuorepuuro

Ainekset

Lisää kauppalistalle
0.5 dl ruskeita manteleita
1 rkl pellavansiemeniä
1 rkl seesaminsiemeniä
1 dl kaurahiutaleita
0.5 dl kauraleseitä
3 dl pakastemustaherukoita
3 dl maustamatonta jogurttia
0.5 dl täysruokosokeria

Valmistusohje

Mustaherukkatuorepuuro on maukas raakapuuro, joka sekoitetaan jogurtista, mustaherukoista, kaurahiutaleista, siemenistä ja manteleista.

1. Nosta mantelit ja siemenet teholeikkuriin ja jauha hienoksi. Kaavi seos kulhoon ja lisää hiutaleet ja leseet.

2. Sulata mustaherukat ja survo karkeaksi. Lisää jogurtin ja sokerin kanssa pähkinä-hiutaleseokseen. Sekoita ainekset huolella.

3. Anna mustaherukkatuorepuuron turvota vähintään 30 minuuttia tai yön yli.

Kokeile myös muita maukkaita puuroreseptejä:
Vadelmainen tuorepuuro
Mysli-kaurapuuro
Marjapuuro uunissa
Ruoka.fi: Tattarituorepuuro

Kuva: Sampo Korhonen/OM-arkisto

Keskustelu

Kommentoi juttua: Mustaherukkatuorepuuro

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X