Reseptit
yli 60 min
13

Mustikka-marenkirulla

Ainekset

Lisää kauppalistalle
6 munanvalkuaista
3 dl sokeria
2 dl hasselpähkinöitä
1 dl vehnäjauhoja
2 rkl kaakaojauhetta

täyte:

1 prk (3,3 dl) kuohukermaa
3 dl mustikoita

Valmistusohje

1. Vaahdota munanvalkuaiset
kovaksi vaahdoksi. Lisää sokeria
vähän kerrallaan ja jatka vatkaamista,
kunnes seos on kiiltävää
ja jähmeää.

2. Jauha hasselpähkinät hienoksi
jauheeksi ja sekoita jauhoihin ja
siivilöityyn kaakaoon. Sekoita
jauho seos varovaisesti nostellen
valkuaisvaahtoon. Levitä taikina
leivinpaperoidulle uunipellille.
Paista torttulevyä 175-asteisessa
uunissa noin 20 minuuttia.
Kumoa torttulevy leivinliinan
päälle jäähdytysritilälle ja irrota
leivin paperi varovaisesti. Anna
pohjan jäähtyä peittämättä.

3. Vatkaa kerma vaahdoksi ja
yhdistä joukkoon mustikat. Levitä
seos torttupohjan päälle ja kääri
kuten kääretorttu. Säilytä torttua
jääkaapissa muutama tunti ennen
tarjoilua.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Mustikka-marenkirulla

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X