1. Yhdistä kolme desilitraa vehnäjauhoja, kolme desilitraa durumvehnäjauhoja, kolme teelusikallista leivinjauhetta ja 1 1/2 teelusikallista suolaa. Lisää joukkoon 2 1/2-3 desilitraa kylmää vettä ja viisi ruokalusikallista oliiviöljyä, vaivaa taikina tasaiseksi.
2. Nosta tasaiseksi vaivattu taikina jauhotetulle pöydälle ja kauli siitä neljä ohutta, pyöreää pizzaa tai pellillinen. Täytä pohjat haluamallasi tavalla. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia.
Ohje on julkaistu Kotiliedessä 24/19.
Katso myös: Täydellinen pizza – italialainen pizzamestari paljastaa salaisuudet
Katso myös Anna.fi/Ruoka: Pizza bianco tätä juuston ystävä ei voi ohittaa
Keskustelu
Kommentoi juttua: Nopea pizzapohja