pankopaneroidut kananuijat ja rakuunadippi
Reseptit
yli 60 min
6
Kiitos

Pankopaneroidut kananuijat ja rakuunadippi

Paneroidut kananuijat ovat niin lasten kuin aikuistenkin mieleen. Japanilainen panko-korppujauho takaa superrapean lopputuloksen.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Kananuijat:

noin 12 broilerin nuijaa
1 tl sormisuolaa

Marinadi

1/2 dl öljyä
2 rkl sitruunamehua
1 rkl punaviinietikkaa
1 murskattu valkosipulinkynsi
2 tl suolaa
1 tl oreganoa
1/4 tl rouhittua mustapippuria

Panerointiin

1 kananmuna
1/2 dl vehnäjauhoja
1 rkl makeaa sinappia ja vettä
1 dl panko-korppujauhoja tai kuivattua leipää murusina
2 rkl hienonnettua persiljaa

Rakuunadippi

2 dl majoneesia
3 rkl hienonnettua tuoretta rakuunaa
1/4 tl suolaa
1/4 tl rouhittua valkopippuria

Keskustelu

Kommentoi juttua: Pankopaneroidut kananuijat ja rakuunadippi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X