Panzanella
Panzanella on toscanalainen tomaatti-leipäsalaatti, johon voit käyttää vähän kuivahtaneet leipäviipaleet. Leipä paahdetaan krutongeiksi ja joukkoon lisätään kesän kypsyttämiä tomaatteja sekä oliiveja ja kapriksia. Yksinkertaisen hyvä salaatti!
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Panzanella
500 g
kirsikkatomaatteja
1 kpl
kurkku
3 kpl
kesäsipulia varsineen
15 kpl
kalamataoliivia
2 rkl
kapriksia
3 rkl
oliiviöljyä
1 1/2 rkl
puna- tai balsamiviinietikkaa
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
sokeria
1/4 tl
mustapippuria myllystä
1/2 ruukkua
tuoretta basilikaa
Krutongit
4 viipaletta
kuivahtanutta maalaisleipää
2 rkl
oliiviöljyä
1 kpl
valkosipulinkynsi
1/4 tl
suolaa
Keskustelu
Kommentoi juttua: Panzanella