panzanella
Reseptit
30-60 min
4
Kiitos

Panzanella

Panzanella on toscanalainen tomaatti-leipäsalaatti, johon voit käyttää vähän kuivahtaneet leipäviipaleet. Leipä paahdetaan krutongeiksi ja joukkoon lisätään kesän kypsyttämiä tomaatteja sekä oliiveja ja kapriksia. Yksinkertaisen hyvä salaatti!

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Panzanella

500 g kirsikkatomaatteja
1 kurkku
3 kesäsipulia varsineen
15 kalamataoliivia
2 rkl kapriksia
3 rkl oliiviöljyä
1 1/2 rkl puna- tai balsamiviinietikkaa
1/2 tl suolaa
1/2 tl sokeria
1/4 tl mustapippuria myllystä
1/2 ruukkua tuoretta basilikaa
Mainos

Krutongit

4 viipaletta kuivahtanutta maalaisleipää
2 rkl oliiviöljyä
1 valkosipulinkynsi
1/4 tl suolaa

Keskustelu

Kommentoi juttua: Panzanella

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X