Reseptit

Paprikarelissi

Ainekset

  • 1 sipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 keltainen paprika
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 250 g kirsikkatomaatteja
  • 4 rkl sokeria
  • 4 rkl punaviinietikkaa
  • ripaus savusuolaa ja rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

Paprikarelissi
  • Jauhelihalle, grillatulle halloumille ja vuohenjuustolle sekä lammashampurilaisille.

1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Halkaise paprika, poista kanta ja siemenet ja hienonna pieniksi paloiksi.

2. Kuullota sipuleita ja paprikasilppua öljyssä pannulla hetken aikaa. Lisää joukkoon halkaistut kirsikkatomaatit ja mausteet.

3. Anna kiehua 10 minuuttia, jotta ainekset pehmenevät ja maustuvat. Jäähdytä.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Paprikarelissi

Sinun täytyy kommentoidaksesi.