Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Pestoon peitelty hauki

Pestoon peitelty hauki on helppo ja herkullinen kalaruoka. Opettele hauen y-ruodon poistaminen ja loihdi kalasta suussa sulava herkku.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
0 annosta

Ainekset

Pestoon peitelty hauki:

  • 600 g haukifileetä
  • 1 purkillinen valmista pestoa
  • pussi pinjansiemeniä

Valmistusohje

Pestoon peitelty hauki tehdään helposti näin:

  1. Asettele haukifileen palat uunipellille ja lusikoi päälle pestoa. Ripottele pinnalle pinjansiemeniä ja kypsennä 200-asteisessa uunissa puoli tuntia.
  2. Kala on mehukas ja maukas sellaisenaan vaikkapa vihreän salaatin kanssa. Seuraksi sopii myös riisi.

Lue myös: Hauen y-ruodon poistaminen – näin pääset eroon ”anopinfileestä”, katso video taidonnäytteestä!

Lue myös Anna.fi/ruoka: Marokkolainen uunikala


Kommentoi

Kommentoi juttua: Pestoon peitelty hauki

Sinun täytyy kommentoidaksesi.