
Ranskalainen kuuma viini (vin chaud)
Ranskalainen kuuma viini eli vin chaud maustetaan appelsiinilla, karpaloilla ja kanelilla. Helppo juoma tuo juhliin tuulahduksen tunnelmaa Pariisin joulutoreilta.
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
- Vegaaninen
Ainekset
Ranskalainen kuuma viini eli vin chaud:
- 1 plo (0,75 l) ranskalaista pehmeää ja hedelmäistä punaviiniä
- 1 dl sokeria
- 2 kanelitankoa
- 4 tähtianista
- 6 neilikkaa
- 2 (luomu)appelsiinia
- 2 dl karpaloita
- 1 dl brandya
Lasiin:
- kanelitankoja
- karpaloita
- appelsiiniviipaleita
Kommentoi
Kommentoi juttua: Ranskalainen kuuma viini (vin chaud)