raparperi-leipävanukas
Reseptit
30-60 min
4
Kiitos

Raparperi-leipävanukas

Raparperi-leipävanukas hyödyntää edellispäivän aavistuksen kuivahtaneen leivän. Kesän herkullisin jälkiruoka viimeistellään mascarponejuustolla ja ripauksella kardemummaa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Raparperi-leipävanukas

3–4 raparperinvartta
5 rkl vettä
2 1/2 rkl sokeria
200 g vaaleaa maalaisleipää
250 g mascarponejuustoa
1 sitruunan raastettu kuori
2 dl tomusokeria
1 1/2 tl vaniljasokeria
1/2 tl jauhettua kardemummaa
2 kananmunaa
3 dl maitoa
Mainos

Pinnalle

1 rkl tomusokeria

Keskustelu

Kommentoi juttua: Raparperi-leipävanukas

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X