Reseptit
30-60 min
4

Sahramiglögi

Sahramiglögi saa kauniin sävyn ja omaleimaisen aromin kullankeltaisesta sahramista.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
1 l kuivaa valkoviiniä
1 appelsiinin kuori
pala tuoretta inkivääriä
2 kanelitankoa
½ g sahramia
3 rkl vaaleaa siirappia

Valmistusohje

1. Mittaa valkoviini kattilaan ja lisää joukkoon appelsiininkuori, inkiväärinpala ja mausteet. Kuumenna juoma kiehumispisteeseen, mutta älä keitä. Peitä kannella ja anna maustua 30 minuuttia.

2. Siivilöi juoma ja kaada takaisin kattilaan. Kuumenna juoma uudelleen höyryäväksi ja mausta siirapilla. Tarjoa sahramiglögi heti lämpimänä.

Kokeile myös muita lämpimiä juomia:
Vaalea glögi
Hedelmätoti
Omenainen glögi
Ruoka.fi: Aurinkoinen glögi

Keskustelu

Kommentoi juttua: Sahramiglögi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X