
Salaattisushi
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Maidoton
Ainekset
- Rooman-salaatin tai kiinankaalin lehtiä
Kalatäyte:
- 4 graavilohiviipaletta
- 1 rkl wasabilla tai piparjuurella maustettua ranskankermaa
- keitettyä tai säilöttyä vihreää parsaa
Kalkkunatäyte:
- 4 viipaletta kalkkunaleikettä
- tuoretta tai säilöttyä mangoa
- 1 rkl wasabilla tai piparjuurella maustettua ranskankermaa
- 1 avokado
Valmistusohje
1. Irrota Rooman-salaatista lehdet. Jos lehtiruoti on kovin paksu, leikkaa sitä hieman. Jos käytät kiinankaalin lehtiä, pehmennä niitä minuutin ajan kiehuvassa vedessä ja anna jäähtyä.
2. Aseta täytteet lehdelle ja kääri rullaksi. Käärön voi sitoa langalla. Jos haluat, voi avokadon ja mangon lisätä myös raasteena. Tarjoa kylminä alkupaloina.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Salaattisushi