Reseptit

Salaattisushi

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

  • Rooman-salaatin tai kiinankaalin lehtiä

Kalatäyte:

  • 4 graavilohiviipaletta
  • 1 rkl wasabilla tai piparjuurella maustettua ranskankermaa
  • keitettyä tai säilöttyä vihreää parsaa

Kalkkunatäyte:

  • 4 viipaletta kalkkunaleikettä
  • tuoretta tai säilöttyä mangoa
  • 1 rkl wasabilla tai piparjuurella maustettua ranskankermaa
  • 1 avokado

Valmistusohje

Salaattisushi

1. Irrota Rooman-salaatista lehdet. Jos lehtiruoti on kovin paksu, leikkaa sitä hieman. Jos käytät kiinankaalin lehtiä, pehmennä niitä minuutin ajan kiehuvassa vedessä ja anna jäähtyä.
2. Aseta täytteet lehdelle ja kääri rullaksi. Käärön voi sitoa langalla. Jos haluat, voi avokadon ja mangon lisätä myös raasteena. Tarjoa kylminä alkupaloina.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Salaattisushi

Sinun täytyy kommentoidaksesi.