Reseptit
30-60 min
4
Kiitos

Sieni-kvinoasalaatti

Paistetuista sienistä ja kvinoasta syntyy uunissa paahdettujen tomaattien kanssa ruokaisa salaattiateria.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
250 g miniluumutomaatteja
1 rkl öljyä
1 tl omenaviinietikkaa
suolaa ja mustapippuria
2 valkosipulinkynttä
oreganoa tai basilikaa
1 tl ruokosokeria
2 dl kvinoaa
5 dl vettä
1 tl suolaa
noin 250 g tatteja, haperoita siitakkeita tms. sieniä
1 sipuli
öljyä
salaatinlehtiä
siemenseosta
Mainos

Valmistusohje

1. Kumoa tomaatit uunivuokaan. Mausta öljyllä, etikalla, suolalla, pippurilla, yrteillä, valkosipulilla ja sokerilla. Paahda uunissa 200 asteessa noin 45 minuuttia.

2. Keitä kvinoaa 20 minuuttia suolalla maustetussa vedessä. Valuta siivilässä.

3. Silppua sipuli ja sienet, ja ruskista öljyssä. Mausta suolalla ja pippurilla.

4. Lusikoi vadille kvinoa, kumoa tomaatit ja sienet päälle. Asettele reunoille salaattia ja pinnalle siemenseosta.

Lisää reseptejä:

Orakassalaatti
Sienitäytteiset kaalikääryleet
Ruoka.fi: Lämmin lohi-sieni-perunasalaatti

Keskustelu

Kommentoi juttua: Sieni-kvinoasalaatti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X