Suklaarahka
Suklaarahka on supersuloinen jälkkäriherkku, jolle vadelmat antavat ihanaa raikkautta. Valmistus on helppoa, mutta maku hurmaa.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Munaton
Ainekset
Suklaarahka
- 100 g tummaa suklaata
- 250 g maitorahkaa
- 200 g pakastevadelmia
- ¾ dl sokeria
- 2 dl vispikermaa
Valmistusohje
Suklaarahka valmistuu helposti näin:
- Kiehauta 200 grammaa pakastevadelmia pinnoitetussa kattilassa. Soseuta. Sulata sata grammaa tummaa suklaata kuuman vadelmasoseen joukkoon.
- Nosta kattila liedeltä ja lisää joukkoon 3/4 desilitraa sokeria. Anna soseen jäähtyä.
- Vatkaa kaksi desilitraa vispikermaa vaahdoksi. Sekoita jäähtyneen vadelma-suklaasoseen joukkoon ensin rahka ja sitten kermavaahto.
- Jaa suklaarahka kuppeihin tai annosmaljoihin ja nosta kylmään.
Vinkki! Vähintään yhtä helposti valmistuu myös kahden raaka-aineen suklaamousse.
Lue myös Anna.fi: Suklaa-marjaherkku
Kommentoi
Kommentoi juttua: Suklaarahka