Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Suklaarahka

Suklaarahka on supersuloinen jälkkäriherkku, jolle vadelmat antavat ihanaa raikkautta. Valmistus on helppoa, mutta maku hurmaa.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Suklaarahka

  • 100 g tummaa suklaata
  • 250 g maitorahkaa
  • 200 g pakastevadelmia
  • ¾ dl sokeria
  • 2 dl vispikermaa

Valmistusohje

Suklaarahka valmistuu helposti näin:

  1. Kiehauta 200 grammaa pakastevadelmia pinnoitetussa kattilassa. Soseuta. Sulata sata grammaa tummaa suklaata kuuman vadelma­soseen joukkoon. 
  2. Nosta kattila liedeltä ja lisää joukkoon 3/4 desilitraa sokeria. Anna soseen jäähtyä. 
  3. Vatkaa kaksi desilitraa vispikermaa vaahdoksi. Sekoita jäähtyneen vadelma-suklaasoseen joukkoon ensin rahka ja sitten kermavaahto. 
  4. Jaa suklaarahka kuppeihin tai annosmaljoihin ja nosta kylmään.

Vinkki! Vähintään yhtä helposti valmistuu myös kahden raaka-aineen suklaamousse.

suklaarahka

Lue myös Anna.fi: Suklaa-marjaherkku


Kommentoi

Kommentoi juttua: Suklaarahka

Sinun täytyy kommentoidaksesi.