1. Perkaa yhden kokonaisen grillatun broilerin liha kulhoon. Riivi lihat haarukalla suikaleiksi. Lisää yksi ruokalusikallinen tacomaustetta ja kaksi teelusikallista oliiviöljyä. Sekoita ainekset. Ota yksi kerä cosmopolitan salaattia. Irrota salaatinlehdet ja poista varresta mahdolliset tummuneet osat. Nosta salaatinlehdet pinoon päällekkäin ja käännä kuperat puolet ylöspäin. Litistä salaatinlehdet leveäteräisellä kokkiveitsellä ja hienonna salaatinlehdet pieniksi kuutioiksi. Huuhtele, kuivaa ja siirrä salaatti broilereiden joukkoon.
2. Keitä 200 grammaa pakastemaissia muutama minuutti, huuhtele ja valuta huolella. Kuutioi 50-75 grammaa keltaista cheddarjuustoa ja paloittele yksi punainen paprika. Halkaise kahdesta kolmeen desilitraa viinirypäleitä ja hienonna yksi punasipuli.
3. Lusikoi avokadon hedelmäosat leikkuulaudalle ja pilko. Pirskota päälle puolikkaan limetin mehu. Sekoita kastikkeen ainekset eli yksi desilitra majoneesia, puolikkaan limetin mehu, yksi ruokalusikallinen vettä ja kaksi teelusikallista tacomausteseosta. Yhdistä loput salaatin ainekset sekä kastike. Viimeistele tacosalaatti maissilastuilla.
Ohje on julkaistu Kotiliedessä 4/2022.
Lue myös: Meksikolainen ruoka hurmaa – parhaat tacot, quesadillat ja muut mausteiset herkut
Lue myös Anna.fi: Tortillapizzat
Kommentoi
Kommentoi juttua: Tacosalaatti