Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Täytetyt croissantit

Täytetyt croissantit on verraton brunssiherkku. Lehtevät leivonnaiset täytetään sitruunaisella ricotalla, mortadellalla ja artisokalla.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Täytetyt croissantit

  • 4 tuoretta croissantia
  • ½ prk (à 200 g) ricottajuustoa
  • 1 luomusitruuna
  • 1 ruukku rucolaa
  • 100 g mortadellamakkaraa viipaloituna
  • 1 prk (280 g / 180 g) artisokansydämiä öljyssä

Valmistusohje

Täytetyt croissantit valmistuvat helposti näin:

  1. Leikkaa croissantit puoliksi. Laita ricotta kulhoon ja raasta mukaan sitruunasta keltainen kuori. Lisää halutessasi tilkka sitruunan mehua.
  2. Levitä ricotta croissanteille. Lisää rucola ja mortadella.
  3. Leikkaa artisokansydämet puoliksi ja laita leipien väliin.

Vinkki! Tarjoa täytetyt croissantit brunssilla Bellinin kanssa.

täytetyt croissantit
Täytetyt croissantit on brunssiherkku vailla vertaa.

Ohje on julkaistu Kotiliedessä 10/24.

Lue myös Anna.fi: Croissantvanukas


Kommentoi

Kommentoi juttua: Täytetyt croissantit

Sinun täytyy kommentoidaksesi.