Täytetyt croissantit
Täytetyt croissantit on verraton brunssiherkku. Lehtevät leivonnaiset täytetään sitruunaisella ricotalla, mortadellalla ja artisokalla.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Munaton
Ainekset
Täytetyt croissantit
- 4 tuoretta croissantia
- ½ prk (à 200 g) ricottajuustoa
- 1 luomusitruuna
- 1 ruukku rucolaa
- 100 g mortadellamakkaraa viipaloituna
- 1 prk (280 g / 180 g) artisokansydämiä öljyssä
Valmistusohje
Täytetyt croissantit valmistuvat helposti näin:
- Leikkaa croissantit puoliksi. Laita ricotta kulhoon ja raasta mukaan sitruunasta keltainen kuori. Lisää halutessasi tilkka sitruunan mehua.
- Levitä ricotta croissanteille. Lisää rucola ja mortadella.
- Leikkaa artisokansydämet puoliksi ja laita leipien väliin.
Vinkki! Tarjoa täytetyt croissantit brunssilla Bellinin kanssa.
Ohje on julkaistu Kotiliedessä 10/24.
Lue myös Anna.fi: Croissantvanukas
Kommentoi
Kommentoi juttua: Täytetyt croissantit