Reseptit
alle 30 min
18

Toffeiset popparitikkarit

Ainekset

Lisää kauppalistalle
20 Omar-kermakaramellia
1 dl kondensoitua maitoa
¾ dl vaaleaa siirappia
3 rkl tummaa muscovadosokeria
1 dl suolapähkinöitä
1 litra popcorneja

Valmistusohje

1. Saksi karamellit pieniksi paloiksi.

2. Nosta kattilaan kondensoitu maito, vaalea siirappi, muscovadosokeri ja kermakaramellit. Keitä 5- 8 minuuttia, kunnes ainekset ovat täysin sulaneet tasaiseksi massaksi.

3. Rouhi suolapähkinät karkeammiksi ja sekoita kulhossa popcornien kanssa. Valuta joukkoon toffeeliemi.

4. Sekoita kunnolla. Anna jäähtyä hetki. Muotoile seoksesta jäätelökauhan ja lusikan avulla pieniä palloja leivinpaperoidulle uunipellille.

5. Nosta viileään jähmettymään. Pistä palloihin tikkaritikut tai lyhennetyt puiset grillitikut.

Avainsanat

Sesongit ja teemat:

Ruokavalio:

Reseptien avainsanat:

Ateriatyypit:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Toffeiset popparitikkarit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X