Reseptit
4
Kiitos

Vadelmajuustokakku purkissa

Ainekset

Lisää kauppalistalle
noin 150 g muro- tai kaurakeksejä
4 rkl maitoa tai laimennettua marjamehua
1.5 dl vispikermaa
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 rkl vaniljasokeria
200 g vadelmia
3 rkl sokeria
2 rkl vadelma- tai mansikkalikööriä tai sitruunamehua

Valmistusohje

1. Nosta keksit tukevaan pakastepussiin
ja murskaa kaulimella jauheeksi.
Jaa keksijauheet lasipurkkeihin ja valuta
kostukkeeksi maitoa tai mehua.

2. Vaahdota kerma ja notkista tuorejuusto
vaniljasokerin kanssa. Nostele
lopuksi tuorejuustoseokseen kermavaahto.

3. Nosta vadelmat kattilaan sokerin ja
liköörin tai mehun kanssa. Kuumenna
kiehumispisteeseen ja siirrä kattila
syrjään. Sekoita ja murskaa vadelmia
hieman.

4. Annostele kermaseos purkkeihin
ja valuta päälle vadelmaseos. Anna
vadelmajuustokakkujen maustua viileässä vähintään tunti
ennen tarjoilua.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Vadelmajuustokakku purkissa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X