Reseptit

Vadelmajuustokakku purkissa

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4 annosta

Ainekset

  • noin 150 g muro- tai kaurakeksejä
  • 4 rkl maitoa tai laimennettua marjamehua
  • 1.5 dl vispikermaa
  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 1 rkl vaniljasokeria
  • 200 g vadelmia
  • 3 rkl sokeria
  • 2 rkl vadelma- tai mansikkalikööriä tai sitruunamehua

Valmistusohje

Vadelmajuustokakku purkissa

1. Nosta keksit tukevaan pakastepussiin ja murskaa kaulimella jauheeksi. Jaa keksijauheet lasipurkkeihin ja valuta kostukkeeksi maitoa tai mehua.

2. Vaahdota kerma ja notkista tuorejuusto vaniljasokerin kanssa. Nostele lopuksi tuorejuustoseokseen kermavaahto.

3. Nosta vadelmat kattilaan sokerin ja liköörin tai mehun kanssa. Kuumenna kiehumispisteeseen ja siirrä kattila syrjään. Sekoita ja murskaa vadelmia hieman.

4. Annostele kermaseos purkkeihin ja valuta päälle vadelmaseos. Anna vadelmajuustokakkujen maustua viileässä vähintään tunti ennen tarjoilua.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Vadelmajuustokakku purkissa

Sinun täytyy kommentoidaksesi.