Reseptit
30-60 min
6

Vihreä perunasalaatti

Ainekset

Lisää kauppalistalle
800 g kiinteitä perunoita
1 tl sormisuolaa
3 rkl rypsiöljyä
2 rkl kapriksia
2 rkl kapristen säilykelientä

Yrttiöljy

2 dl hienonnettuja yrttejä, tilliä ja ruohosipulia
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
3 rkl rypsiöljyä

Valmistusohje

1. Kuori ja kuutioi perunat. Keitä perunat suolalla maustetussa vedessä napakan kypsiksi. Valuta ja levitä perunat kuumina laakealle uunipellille. Mausta perunat ja pirskota päälle öljy, kaprikset ja kapristen säilykeliemi. Anna perunoiden jäähtyä kunnolla.

2. Aja yrtit ja öljy tasaiseksi soseeksi juuri ennen tarjoilua. Mausta kevyesti. Lusikoi yrttiöljy perunoiden joukkoon ja kääntele maut sekaisin.

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Vihreä perunasalaatti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X