Vihreät ja vegaaniset pikapizzat
Liian kiire tehdä iltapalaa? Tämä pizza kootaan rieskan päälle, joten se on helppo ja nopea valmistettava.
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 10 annosta
- Kasvis
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
- Vegaaninen
Ainekset
Pesto:
- 1 ruukku basilikaa
- kourallinen villirucolaa
- 1 dl auringonkukansiemeniä
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 rkl ravintohiivahiutaleita
- ½ sitruunan mehu
- ½ dl oliiviöljyä
- suolaa maun mukaan
Juustokastike:
- 150 g vegaanista sulavaa juustoraastetta
- 2 dl kaurakermaa
- 2 rkl ravintohiivahiutaleita
- mustapippuria myllystä
Lisäksi:
- ½ kesäkurpitsa
- 2 tl öljyä
- 10 paksua pientä rieskaa
- 200 g seitankebabia (esim. Vöner)
- kourallinen villirucolaa
Kommentoi
Kommentoi juttua: Vihreät ja vegaaniset pikapizzat
Ohje ja kuva eivät vastaa toisiaan. kesäkurpitsassa on grilliraidat? Onjo juusto”kastike” tarkoitus tehdä kastikkeeksi vai onko tässä vain raastetta, jonka seassa on kermaa ja ravitohiivahiutaleita? huono ja epäselvä ohje.
Hei, kiitos palautteestasi. Kesäkurpitsa on ollut niin sanotussa parilassa, eli pannussa, joka tekee grilliraidat paistamisen yhteydessä. Toki ne voi myös halutessaan grillata. Kastike tosiaan tehdään kaurakermasta, vegaanisesta juustoraasteesta ja ravintohiivahiutaleista sekoittamalla ne yhteen, se on kylmä kastike, joka lämpiää vasta uunissa. Kun olet koonnut leipien päälle täytteet, leivät nostetaan vielä uuniin hetkeksi ja rucola lisätään lopuksi päälle. Toivottavasti tämä selvensi asiaa. Herkullisia kokkailuhetkiä!