Kesän raikkain juhlajuoma maustetaan limetillä, kurkulla sekä tuoreilla yrteillä.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
2 dlginiä (Arctic Blue)
1/2 kurkku
2 limettiä
tuoretta rakuunaa
tuoretta timjamia
noin 1 ltonic-virvoitusjuomaa (esim. Schweppes)
reilusti jäitä
Valmistusohje
1. Kaada gini kannuun.
2. Pese kurkku ja leikkaa kurkusta kuorimaveitsellä pitkiä viipaleita. Pese limetit ja leikkaa ne lohkoiksi.
Laita kurkkuviipaleet, limetit ja yrtit kannuun. Täytä kannu jäähdytetyllä tonicilla ja sekoita nopeasti.
3. Laita jäät laseihin ja kaada juoma päälle. Nauti alkumaljana.
Vinkki: Tarjoile jäät erikseen. Ginikannu pysyy raikkaana, eikä se vetisty. Koristele jokaisen vieraan lasi yrteillä ja limetillä, näin vihreät koristeet kaunistavat myös vieraiden laseja.
Ohje on julkaistu Kotiliedessä 9/18.
Myös nämä juomat maistuvat raikkalilta kesäjuhlissa:
Kirjautumiseen tarvitset henkilökohtaisen Otavamedia-tilin, jonka tunnuksilla pääset kirjautumaan palveluun. Otavamedia-tilin tunnuksilla voit käyttää kaikkia Otavamedian digipalveluita sekä tarkastella yhteys- ja tilaustietojasi
Otavamedia.fi:ssä. Näköislehtien sekä muun maksullisen sisällön käyttöön tarvitset lisäksi voimassa olevan tilauksen.
Keskustelu
Kommentoi juttua: Yrttinen ginikannu