Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Yrttinen ginikannu

Kesän raikkain juhlajuoma maustetaan limetillä, kurkulla sekä tuoreilla yrteillä.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

  • 2 dl giniä (Arctic Blue)
  • ½ kurkku
  • 2 limettiä
  • tuoretta rakuunaa
  • tuoretta timjamia
  • noin 1 l tonic-virvoitusjuomaa (esim. Schweppes)
  • reilusti jäitä

Valmistusohje

1. Kaada gini kannuun.

2. Pese kurkku ja leikkaa kurkusta kuorimaveitsellä pitkiä viipaleita. Pese limetit ja leikkaa ne lohkoiksi. Laita kurkkuviipaleet, limetit ja yrtit kannuun. Täytä kannu jäähdytetyllä tonicilla ja sekoita nopeasti.

3. Laita jäät laseihin ja kaada juoma päälle. Nauti alkumaljana.

Vinkki: Tarjoile jäät erikseen. Ginikannu pysyy raikkaana, eikä se vetisty. Koristele jokaisen vieraan lasi yrteillä ja limetillä, näin vihreät koristeet kaunistavat myös vieraiden laseja.

Ohje on julkaistu Kotiliedessä 9/18.

Myös nämä juomat maistuvat raikkalilta kesäjuhlissa:

lillet spritzer

Raikas lillet spritzer -kesäjuoma

mansikka-persikkasangria

Mansikka-persikkasangria

Pink grapefruit -kannu

Pink Grapefruit -kannu

Anna.fi: Kurkku-limettidrinkki


Kommentoi

Kommentoi juttua: Yrttinen ginikannu

Sinun täytyy kommentoidaksesi.