Ahvenanmaan pannukakku

Ahvenanmaan pannukakku 

30
min
1
10 annosta
alle 30 min
  • 1
  • 1

Ainekset

2 rkl voita tai muuta rasvaa
4 kpl munaa
5 dl maitoa
3 dl riisi- tai mannapuuroa
0.5 tl suolaa
2 rkl sokeria
1 rkl kardemummaa
2 dl vehnäjauhoja

Valmistusohje

 

  1. Voitele uunipannulle levitetty leivinpaperi. Kuumenna uuni 225-asteiseksi.
  2. Vatkaa munat kevyesti, lisää muut ainekset ja kaada seos pellille. Paista 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
  3. Tarjoa kermavaahdon ja keitettyjen luumujen, marja- tai hedelmähillon kanssa. Seuraksi sopii hyvin myös tyrnihillolla maustettu kermavaahto tai kardemummalla ryyditetty omenahilloke.

Ahvenanmaamenu: Keväiset oolanninperunat ja ahvenfileet

 

Tunnisteet

Ruokavalio:
Ateriatyyppi:
27.06.2007
Kotiliesi
  • 1