Annikki-tädin tikkerperimarmeladi
- Gluteeniton
- Kasvis
- Maidoton
- Vegaaninen
Ainekset
- 1 kg perattuja karviaisia
- 1 pkt (330 g) hillo-marmeladisokeria
- 3 mintunoksaa, kanelitanko tai
- 1 rkl kardemummaa
- 1 dl vettä
Valmistusohje
- 1,5 kg
1. Perkaa karviaiset, leikkele kannat saksilla. Huuhdo ja valuta marjat. Kaada marjat, mausteet ja vesi kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin 10 minuuttia.
2. Kuori vaahto pinnalta, poista mintunoksat tai kanelitanko kattilasta. Jauha marjat soseeksi sosemyllyllä tai monitoimikoneessa. Kaada seos kattilaan ja lisää sokeri. Keitä kymmenisen minuuttia hiljalleen sekoitelleen. Kaada hillo hyvin pestyihin, kuumennettuihin tölkkeihin ja säilytä viileässä.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Annikki-tädin tikkerperimarmeladi
Pirteä hillo sopii monen kanssa.