Reseptit

Punaherukka-valkosuklaapiirakka

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
11  annosta

Ainekset

  • 100 g voita tai margariinia
  • 100 g valkosuklaata
  • 2 kananmunaa
  • 2 dl sokeria
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 2 dl mantelijauhetta
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 3 dl punaherukoita
  • 1 rkl perunajauhoja

Valmistusohje

Punaherukka-valkosuklaapiirakka

1. Sulata rasva kattilassa. Siirrä kattila syrjään. Paloittele joukkoon valkosuklaa ja sekoita, kunnes suklaa on täysin sulanut. Anna jäähtyä.

2. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja valkosuklaa-rasvaseos. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Sekoita punaherukat ja perunajauho keskenään. Valuta taikina leivinpaperilla vuorattuun, 25 x 30 cm:n uunivuokaan ja ripottele marjat pinnalle.

3. Paista 175-asteisessa uunin alaosassa 45 minuuttia. Anna jäähtyä täysin ennen leikkaamista.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Punaherukka-valkosuklaapiirakka

Sinun täytyy kommentoidaksesi.