Reseptit

Rapushotti

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
10  annosta

Ainekset

  • 500 g jättikatkaravun pyrstöjä
  • 3 kevätsipulia
  • 1 avokado
  • 1 hapahko vihreä omena
  • 2 dl kuutioitua kurkkua
  • 2 dl kuutioitua tomaattia ilman siemeniä
  • 1 nippu korianteria

kastike:

  • 1 dl oliiviöljyä
  • 0.5 dl limettimehua
  • sitruunaruoho
  • hippunen suolaa
  • hippunen sokeria
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 tl sweet chili-kastiketta
  • rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

Rapushotti
  • marinointiaika 1 tunti
  • valmistusaika 30 minuuttia

1. Sekoita ensin kastike. Lisää sitruunaruoho ja valkosipuli isoina paloina. Marinoi ravunpyrstöjä liemessä noin tunnin ajan.

2. Silppua muut ainekset ja sekoita keskenään. Kaada ravut marinointiliemen kera kasvisten päälle ja anna maustua viitisentoista minuuttia kylmässä. Poista sitruunaruohonpalat ja valkosipulinkynnet kastikkeesta.

3. Jaa salaatti annoksiksi laseihin ja nosta päälle ravunpyrstöt.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Rapushotti

Sinun täytyy kommentoidaksesi.