Karpalotäyte täytekakkuun

Kun kaipaa jotain raikasta, ja vähä kirpsakkaakin täytettä, kannattaa koittaa tätä. Ei-niin-makea, raikkaan karpaloinen täyte täytekakuille. Enemmän ehkä aikuiseen makuun. Kakun päälle sopii mainiosti kinuskipäällinen tasapainottamaan happamuutta ja miksei kinuskia voisi laittaa kakun väliin täytteen alle. Mmmm!
Riittää 22 cm kakun kahteen väliin.
Aineet:
220 g karpaloita
2 dl sokeria
2.5 tl vaniljasokeria
2 tl liivatejauhetta + 2 rkl vettä
250 g maitorahkaa
2.5 dl Floran Kuohu-kermaa
Ohje:
Hurauta hieman jäiset karpalot soseeksi ja mausta sokereilla. Liuota liivate veteen. Vaahdota kerma. Lisää rahka karpaloiden joukkoon. Sekoita vaahdotettu kerma joukkoon. Ja lisää liivate ohuena nauhana. Täytä (esim. vaniljamaidolla kostutettu) kakku.

Tervetuloa seuraamaan Suklaapossun sähköistä reseptikirjaa, josta löytyy leivonnaisohjeita jokaiseen herkutteluhetkeen! Suklaapossun keittiössä touhuaa kolmen lapsen äiti, joka testailee intohimoisesti erilaisia reseptejä ja haluaa jatkuvasti oppia lisää erilaisia tekniikoita ja löytää uusia, herkullisia makuyhdistelmiä. Blogin myötä olen hurahtanut myös valokuvaukseen. Täydellisen leivonnaisen metsästys ei pääty koskaan! Copyright Kuvat ovat itse otettuja, ellei toisin mainita. Ethän lainaa blogin kuvia ilman lupaani, kiitos! Yhteydenotot suklaapossu.leipoo (at) gmail.com
Kommentoi
Kommentoi juttua: Karpalotäyte täytekakkuun