Mokkamousse

Nam nam nam! En ole vielä tähän ikään mennessä oppinut juomaan kahvia ja tuskin enää edes opin. Mutta on yksi asia, mistä pidän kahvista. Se sopii leivontaan! Mokan maku leivonnaisissa tai mousseissa on mahtava. Tämäkin mokkamousse meinasi viedä kieleni mennessään.
Sopisi varmaan suklaakakun väliinkin pienin muutoksin. Löysin ohjeen Yhteishyvän ruokaliitteestä.
2.5 dl Floran Kuohukermaa
1.5 rkl pikakahvijauhetta
1.5 rkl sokeria
100g valkosuklaata
Keitä kerma kahvijauheen ja sokerin kanssa, lisää paloiteltu suklaa ja sekoita kunnes se on kokonaan sulanut. Jäähdytä jääkaapissa täysin kylmäksi. Vatkaa vaahdoksi.

Tervetuloa seuraamaan Suklaapossun sähköistä reseptikirjaa, josta löytyy leivonnaisohjeita jokaiseen herkutteluhetkeen! Suklaapossun keittiössä touhuaa kolmen lapsen äiti, joka testailee intohimoisesti erilaisia reseptejä ja haluaa jatkuvasti oppia lisää erilaisia tekniikoita ja löytää uusia, herkullisia makuyhdistelmiä. Blogin myötä olen hurahtanut myös valokuvaukseen. Täydellisen leivonnaisen metsästys ei pääty koskaan! Copyright Kuvat ovat itse otettuja, ellei toisin mainita. Ethän lainaa blogin kuvia ilman lupaani, kiitos! Yhteydenotot suklaapossu.leipoo (at) gmail.com
Kommentoi
Kommentoi juttua: Mokkamousse