Mokkamousse

Nam nam nam! En ole vielä tähän ikään mennessä oppinut juomaan kahvia ja tuskin enää edes opin. Mutta on yksi asia, mistä pidän kahvista. Se sopii leivontaan! Mokan maku leivonnaisissa tai mousseissa on mahtava. Tämäkin mokkamousse meinasi viedä kieleni mennessään. 

Sopisi varmaan suklaakakun väliinkin pienin muutoksin. Löysin ohjeen Yhteishyvän ruokaliitteestä.

2.5 dl Floran Kuohukermaa

1.5 rkl pikakahvijauhetta

1.5 rkl sokeria

100g valkosuklaata

Keitä kerma kahvijauheen ja sokerin kanssa, lisää
paloiteltu suklaa ja sekoita kunnes se on kokonaan sulanut. Jäähdytä
jääkaapissa täysin kylmäksi. Vatkaa vaahdoksi.

Avainsanat

Kommentit

Kommentoi juttua: Mokkamousse

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X