Pannukakku

Olen ihastunut ruokosokerin käyttöön, koska sillä saa aivan ihanan kinuskimaisen vivahteen moneen leivonnaiseen. Tänään päätin koittaa sitä pannariin enkä voi olla muuta kuin tyytyväinen! Ruokosokeri sopii pannariin täydellisesti! Korvasin myös osan vehnäjauhoista täysjyvävehnäjauhoilla saadakseni pannarista hieman kuituisamman. Annoksesta tulee uunipellillinen.

1 l maitoa

4 munaa

2 dl täysjyvävehnäjauhoja

3 dl puolikarkeita vehnäjauhoja

3 rkl vaaleaa ruokosokeria

1.5 tl Pan-suolaa

loraus juoksevaa margariinia

Riko munat kulhoon ja kaada maidosta noin puolet joukkoon. Sekoita. Lisää jauhot ja sekoita taikina  tasaiseksi. Lisää loppu maito sekä muut aineet ja anna turvota sen aikaa kun uuni lämpenee 225 asteiseksi. Kaada taikina leivinpaperoidulle pellille. Paista n. puoli tuntia, kunnes pannarin pinta sopivan ruskea.

Avainsanat

Kommentit

Kommentoi juttua: Pannukakku

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X