Suklaapossu

Parhaat letut

Lettutaikina on ollut minulle aina hieman hankala koostumuksen puolesta. Välillä siitä on tupannut tulla liian löysä, välillä liian tinttu ja välillä ei onnistu muuten vaan. Nyt löysin Valion sivuilta ohjeen, jota voi mainostaa parhaaksi lättytaikinaksi makunsa ja koostumuksensa puolesta! Aika perusohje, mutta tällä en ole kertaakaan enää epäonnistunut. Taikina:

3 munaa

 

 

6 dl Valio kevytmaitoa

3 dl vehnäjauhoja

1 rkl sokeria

1 tl suolaa

Paistamiseen:

voita/margariinia

Valmistusohje:

Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa ja lisää maidosta puolet ja jauhot. Sekoita hyvin, kunnes paakut liukenee ja lisää loput maito sekä muut aineet. Anna turvota 30 min. Paista taikinasta ohukaisia rasvassa pannulla.

 

Tarjoa lisänä esim. sokeria, hilloa, sokeroitua marjasurvosta, jäätelöä tai kermavaahtoa sekä juomaksi maitoa. NAMS!

 


    Tervetuloa seuraamaan Suklaapossun sähköistä reseptikirjaa, josta löytyy leivonnaisohjeita jokaiseen herkutteluhetkeen!

Suklaapossun keittiössä touhuaa kolmen lapsen äiti, joka testailee intohimoisesti erilaisia reseptejä ja haluaa jatkuvasti oppia lisää erilaisia tekniikoita ja löytää uusia, herkullisia makuyhdistelmiä. Blogin myötä olen hurahtanut myös valokuvaukseen. Täydellisen leivonnaisen metsästys ei pääty koskaan!

Copyright

Kuvat ovat itse otettuja, ellei toisin mainita. Ethän lainaa blogin kuvia ilman lupaani, kiitos!

Yhteydenotot
suklaapossu.leipoo (at) gmail.com  

Kommentoi

Kommentoi juttua: Parhaat letut

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *