Suklaapossu

Pehmeä suklaamousse

Ihanan pehmeä suklaamousse joko pelkiltään syätäväksi tai kakun väliin. Tämä kuuluu helppoudessaan ehdottomiin suosikkeihini. Moussea voi helposti maustaa halutessaan esimerkiksi piparminttuaromilla tai appelsiiniaromilla/-kuorella. Suklaan määrällä pystyy säätäämään suklaisuutta rakenteen kuitenkaan kärsimättä.

Aineet:
200 g tummaa suklaata (Panda, Rainbow, Brunberg.. eli n.50%)

2 munaa

2.5 dl Flora Vispiä

1 rkl ruokosokeria

Ohje:

Vatkaa Flora Vispi vaahdoksi. Lisää sokeri. Sulata suklaa. Vatkaa munat suklaan joukkoon voimakkaasti vatkaten esim. sähkövatkaimella, kunnes seos alkaa vaahtoutua. Sekoita suklaaseos ja kerma keskenään. Kaada joko kakun väliin tai tarjoilukippoihin ja laita jähmettymään ja vetäytymään jääkaappiin.

 


    Tervetuloa seuraamaan Suklaapossun sähköistä reseptikirjaa, josta löytyy leivonnaisohjeita jokaiseen herkutteluhetkeen!

Suklaapossun keittiössä touhuaa kolmen lapsen äiti, joka testailee intohimoisesti erilaisia reseptejä ja haluaa jatkuvasti oppia lisää erilaisia tekniikoita ja löytää uusia, herkullisia makuyhdistelmiä. Blogin myötä olen hurahtanut myös valokuvaukseen. Täydellisen leivonnaisen metsästys ei pääty koskaan!

Copyright

Kuvat ovat itse otettuja, ellei toisin mainita. Ethän lainaa blogin kuvia ilman lupaani, kiitos!

Yhteydenotot
suklaapossu.leipoo (at) gmail.com  

Kommentoi

Kommentoi juttua: Pehmeä suklaamousse

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *