Pehmeä suklaamousse

Ihanan pehmeä suklaamousse joko pelkiltään syätäväksi tai kakun väliin. Tämä kuuluu helppoudessaan ehdottomiin suosikkeihini. Moussea voi helposti maustaa halutessaan esimerkiksi piparminttuaromilla tai appelsiiniaromilla/-kuorella. Suklaan määrällä pystyy säätäämään suklaisuutta rakenteen kuitenkaan kärsimättä.


Aineet:
200 g tummaa suklaata (Panda, Rainbow, Brunberg.. eli
n.50%)

2 munaa

2.5 dl Flora Vispiä

1 rkl ruokosokeria


Ohje:

Vatkaa Flora Vispi vaahdoksi. Lisää sokeri. Sulata suklaa. Vatkaa munat suklaan joukkoon voimakkaasti vatkaten esim. sähkövatkaimella, kunnes seos alkaa vaahtoutua. Sekoita suklaaseos ja kerma keskenään. Kaada joko kakun väliin tai tarjoilukippoihin ja laita jähmettymään ja vetäytymään jääkaappiin.

 

Avainsanat

Kommentit

Kommentoi juttua: Pehmeä suklaamousse

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X