Raparperinen äitienpäiväkakku

Äitini piti perheelleni kahvituksen äitienpäivänä. Sain tehdä sinne kakun. Äitini pitää vihreästä, kevästää sekä raikkaista täytteistä. Niiden tietojen pohjalta lähdin rakentamaan kakkua. Vihreästä tuli hieman liian hailakka (ei näy kuvissa senkään vertaa kuin luonnossa), kevättä kuvastaa omenapuunkukat ja täytteestäkään ei tullut liian imelää.

Kehuina tuli ”Tosi hyvää, ei liian makeaa” ja useammalta
kuin yhdeltä.

Pohjana 5 munan sokerikakkupohja.

Kostutus
vaniljamaidolla.

Välissä raparperihilloa (omatekoista) ja toisessa välissä
mansikka-raparperihilloa (omatekoista), lisäksi molemmissa väleissä

Vaniljavalkosuklaavaahto:
1 prk. vatkattavaa vaniljaa
1 rkl vaniljakreemiä
n.65 g valkosuklaata

Koristeet:
Kukat sokerimassaa Kinuskikissan ”omenapuun kukat”-ohjeella

Avainsanat

Kommentit

Kommentoi juttua: Raparperinen äitienpäiväkakku

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X