
Raparperinen äitienpäiväkakku

Äitini piti perheelleni kahvituksen äitienpäivänä. Sain tehdä sinne kakun. Äitini pitää vihreästä, kevästää sekä raikkaista täytteistä. Niiden tietojen pohjalta lähdin rakentamaan kakkua. Vihreästä tuli hieman liian hailakka (ei näy kuvissa senkään vertaa kuin luonnossa), kevättä kuvastaa omenapuunkukat ja täytteestäkään ei tullut liian imelää.
Kehuina tuli ”Tosi hyvää, ei liian makeaa” ja useammalta kuin yhdeltä.
Pohjana 5 munan sokerikakkupohja.
Kostutus vaniljamaidolla.
Välissä raparperihilloa (omatekoista) ja toisessa välissä mansikka-raparperihilloa (omatekoista), lisäksi molemmissa väleissä
Vaniljavalkosuklaavaahto: 1 prk. vatkattavaa vaniljaa 1 rkl vaniljakreemiä n.65 g valkosuklaata
Koristeet: Kukat sokerimassaa Kinuskikissan ”omenapuun kukat”-ohjeella

Tervetuloa seuraamaan Suklaapossun sähköistä reseptikirjaa, josta löytyy leivonnaisohjeita jokaiseen herkutteluhetkeen! Suklaapossun keittiössä touhuaa kolmen lapsen äiti, joka testailee intohimoisesti erilaisia reseptejä ja haluaa jatkuvasti oppia lisää erilaisia tekniikoita ja löytää uusia, herkullisia makuyhdistelmiä. Blogin myötä olen hurahtanut myös valokuvaukseen. Täydellisen leivonnaisen metsästys ei pääty koskaan! Copyright Kuvat ovat itse otettuja, ellei toisin mainita. Ethän lainaa blogin kuvia ilman lupaani, kiitos! Yhteydenotot suklaapossu.leipoo (at) gmail.com
Kommentoi
Kommentoi juttua: Raparperinen äitienpäiväkakku