Suklaapalat nougat-pähkinähunnulla

Halusin tehdä jonkin suklaisen leivonnaisen, jonka teossa ei tarvita vatkainta vaan aineet voidaan sekoittaa keskenään. Kehittelin sellaisen reseptin. Koristeluidean nappasin Kinuskikissalta. Tästä tuli maukas ja on saanut kehuja kaikilta tätä maistaneilta suklaan ystäviltä!

150 g voita/margariinia 

150 g tummaa suklaata (Panda)

3 munaa

1 dl sokeria

1.5 dl tummaa ruokosokeria

1.5 dl vehnäjauhoja
2.5 tl leivinjauhetta

2.5 tl vaniljasokeria
0.9 dl tummaa kaakaojauhetta, Van Houten

0.5 tl suolaa

0.25 dl maitoa


Sulata suklaa mikrossa margariinin kanssa, anna hetki jäähtyä. Sekoita kuivat
aineet keskenään. Lisää munat nopeasti sekoittaen suklaaseokseen. Lisää kuivat
aineet ja maito. Sekoita kunnolla. Kaada pienelle pellille. Paista 200 asteessa n. 25 min., tai kunnes keskeltä painettaessa
tuntuu kiinteältä. 

Päälle:

½ prk (Lidlin)
suklaapähkinälevitettä

1 Geisha-patukka

Laita levite kuuman pohjan
päälle, näin se sulaa siihen hyvin. Pirsko päälle sulatettu Geisha. Naputa
peltiä pöytää vasten, niin pinta tasoittuu. Anna jäähtyä.

Avainsanat

Kommentit

Kommentoi juttua: Suklaapalat nougat-pähkinähunnulla

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X