Suklaapossu

Suklaapalat nougat-pähkinähunnulla

Halusin tehdä jonkin suklaisen leivonnaisen, jonka teossa ei tarvita vatkainta vaan aineet voidaan sekoittaa keskenään. Kehittelin sellaisen reseptin. Koristeluidean nappasin Kinuskikissalta. Tästä tuli maukas ja on saanut kehuja kaikilta tätä maistaneilta suklaan ystäviltä!

150 g voita/margariinia 

150 g tummaa suklaata (Panda)

3 munaa

1 dl sokeria

1.5 dl tummaa ruokosokeria

1.5 dl vehnäjauhoja
2.5 tl leivinjauhetta

2.5 tl vaniljasokeria
0.9 dl tummaa kaakaojauhetta, Van Houten

0.5 tl suolaa

0.25 dl maitoa

Sulata suklaa mikrossa margariinin kanssa, anna hetki jäähtyä. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää munat nopeasti sekoittaen suklaaseokseen. Lisää kuivat aineet ja maito. Sekoita kunnolla. Kaada pienelle pellille. Paista 200 asteessa n. 25 min., tai kunnes keskeltä painettaessa tuntuu kiinteältä. 

Päälle:

½ prk (Lidlin) suklaapähkinälevitettä

1 Geisha-patukka

Laita levite kuuman pohjan päälle, näin se sulaa siihen hyvin. Pirsko päälle sulatettu Geisha. Naputa peltiä pöytää vasten, niin pinta tasoittuu. Anna jäähtyä.


    Tervetuloa seuraamaan Suklaapossun sähköistä reseptikirjaa, josta löytyy leivonnaisohjeita jokaiseen herkutteluhetkeen!

Suklaapossun keittiössä touhuaa kolmen lapsen äiti, joka testailee intohimoisesti erilaisia reseptejä ja haluaa jatkuvasti oppia lisää erilaisia tekniikoita ja löytää uusia, herkullisia makuyhdistelmiä. Blogin myötä olen hurahtanut myös valokuvaukseen. Täydellisen leivonnaisen metsästys ei pääty koskaan!

Copyright

Kuvat ovat itse otettuja, ellei toisin mainita. Ethän lainaa blogin kuvia ilman lupaani, kiitos!

Yhteydenotot
suklaapossu.leipoo (at) gmail.com  

Kommentoi

Kommentoi juttua: Suklaapalat nougat-pähkinähunnulla

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *