
Suklainen suklaakakku

Tämä on jälleen ”Muuten vaan leivottu”-kakku.
Perjantaina töiden jälkeen yllätti todellinen leipomisvimma, jonka tuloksena
syntyi kakkupohja sekä täytteet. Ja juuri kun tänä viikonloppuna piti pitää taukoa
leipomisesta. Pursotukset lauantaina. Koristeena joskus aiemmin tekemäni
sokerimassalilja ja muutama lehti. Onneks esikoisen kummit tulivat käymään
lauantaina, niin ei tarvinnut koko kakkua kahdestaan mieheni kanssa tuhota 😉
Pohjana kahden munan kaakaosokeripohja, paistettu 16 cm sydänreunavuoassa 175 asteessa n.30 min.
Täyteinä geisha ja daim-täyte.
Kuorrutus suklaakermaa lehtityllalla. Piti tehdä päälle ”kiekuroita”, mutta kerma uhkasi loppua kesken, joten tein vaan lehtityllapursotukset siihenkin.
Suklaakerma:
1 prk Flora vispiä
140 g tummaa suklaata (käytin osaksi 50%, osaksi 70%)

Tervetuloa seuraamaan Suklaapossun sähköistä reseptikirjaa, josta löytyy leivonnaisohjeita jokaiseen herkutteluhetkeen! Suklaapossun keittiössä touhuaa kolmen lapsen äiti, joka testailee intohimoisesti erilaisia reseptejä ja haluaa jatkuvasti oppia lisää erilaisia tekniikoita ja löytää uusia, herkullisia makuyhdistelmiä. Blogin myötä olen hurahtanut myös valokuvaukseen. Täydellisen leivonnaisen metsästys ei pääty koskaan! Copyright Kuvat ovat itse otettuja, ellei toisin mainita. Ethän lainaa blogin kuvia ilman lupaani, kiitos! Yhteydenotot suklaapossu.leipoo (at) gmail.com
Kommentoi
Kommentoi juttua: Suklainen suklaakakku