Suklainen suklaakakku

 

Tämä on jälleen ”Muuten vaan leivottu”-kakku.
Perjantaina töiden jälkeen yllätti todellinen leipomisvimma, jonka tuloksena
syntyi kakkupohja sekä täytteet. Ja juuri kun tänä viikonloppuna piti pitää taukoa
leipomisesta. Pursotukset lauantaina. Koristeena joskus aiemmin tekemäni
sokerimassalilja ja muutama lehti. Onneks esikoisen kummit tulivat käymään
lauantaina, niin ei tarvinnut koko kakkua kahdestaan mieheni kanssa tuhota 😉
 

Pohjana kahden munan kaakaosokeripohja,
paistettu 16 cm
sydänreunavuoassa 175 asteessa n.30 min.

Täyteinä geisha ja
daim-täyte.

Kuorrutus suklaakermaa
lehtityllalla. Piti tehdä päälle ”kiekuroita”, mutta kerma uhkasi loppua
kesken, joten tein vaan lehtityllapursotukset siihenkin.

Suklaakerma:

1 prk Flora vispiä

140 g tummaa suklaata (käytin osaksi 50%, osaksi 70%)

Avainsanat

Kommentit

Kommentoi juttua: Suklainen suklaakakku

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X