Suklaapossu

Suklainen suklaakakku

 

Tämä on jälleen ”Muuten vaan leivottu”-kakku. Perjantaina töiden jälkeen yllätti todellinen leipomisvimma, jonka tuloksena syntyi kakkupohja sekä täytteet. Ja juuri kun tänä viikonloppuna piti pitää taukoa leipomisesta. Pursotukset lauantaina. Koristeena joskus aiemmin tekemäni sokerimassalilja ja muutama lehti. Onneks esikoisen kummit tulivat käymään lauantaina, niin ei tarvinnut koko kakkua kahdestaan mieheni kanssa tuhota 😉
 

Pohjana kahden munan kaakaosokeripohja, paistettu 16 cm sydänreunavuoassa 175 asteessa n.30 min.

Täyteinä geisha ja daim-täyte.

Kuorrutus suklaakermaa lehtityllalla. Piti tehdä päälle ”kiekuroita”, mutta kerma uhkasi loppua kesken, joten tein vaan lehtityllapursotukset siihenkin.

Suklaakerma:

1 prk Flora vispiä

140 g tummaa suklaata (käytin osaksi 50%, osaksi 70%)


    Tervetuloa seuraamaan Suklaapossun sähköistä reseptikirjaa, josta löytyy leivonnaisohjeita jokaiseen herkutteluhetkeen!

Suklaapossun keittiössä touhuaa kolmen lapsen äiti, joka testailee intohimoisesti erilaisia reseptejä ja haluaa jatkuvasti oppia lisää erilaisia tekniikoita ja löytää uusia, herkullisia makuyhdistelmiä. Blogin myötä olen hurahtanut myös valokuvaukseen. Täydellisen leivonnaisen metsästys ei pääty koskaan!

Copyright

Kuvat ovat itse otettuja, ellei toisin mainita. Ethän lainaa blogin kuvia ilman lupaani, kiitos!

Yhteydenotot
suklaapossu.leipoo (at) gmail.com  

Kommentoi

Kommentoi juttua: Suklainen suklaakakku

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *