Suklaapossu

Tonnikalapiirakka

Suolaisten piirakoiden teko aina ollut on minulle hankalaa. Makeita leivonnaisia on niin paljon helpompi tehdä! Tällä kertaa päätin koittaa onneani tonnikalapiirakan kanssa. Ja nyt mielestäni onnistuin!

Pohjana käytin 1/2 annosta omatekoista rahkavoitaikinaa.

Täyte:

2 prk tonnikalaa

1.5 tl kuivattua tilliä + 0.5 tl piirakan päälle

1 purjo

2 dl kermaa

1 dl vettä

2 munaa

¾ tl suolaa

¼ tl valkopippuria

Kaulitse taikina ja painele vuoan pohjalle. Valuta tonnikala. Lämmitä purjoa mikrossa hetki ja lisää tonnikalan joukkoon, lisää tilli. Laita pohjan päälle. Sekoita muut täytteen aineet keskenään ja kaada päälle. Ripottele vielä tilliä päälle. Paista 200 asteessa n. 30-35 min.


    Tervetuloa seuraamaan Suklaapossun sähköistä reseptikirjaa, josta löytyy leivonnaisohjeita jokaiseen herkutteluhetkeen!

Suklaapossun keittiössä touhuaa kolmen lapsen äiti, joka testailee intohimoisesti erilaisia reseptejä ja haluaa jatkuvasti oppia lisää erilaisia tekniikoita ja löytää uusia, herkullisia makuyhdistelmiä. Blogin myötä olen hurahtanut myös valokuvaukseen. Täydellisen leivonnaisen metsästys ei pääty koskaan!

Copyright

Kuvat ovat itse otettuja, ellei toisin mainita. Ethän lainaa blogin kuvia ilman lupaani, kiitos!

Yhteydenotot
suklaapossu.leipoo (at) gmail.com  

Kommentoi

Kommentoi juttua: Tonnikalapiirakka

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *