Suklaapossu

Tuulihattujen kinkku- ja tonnikalatäytteet

Viikonlopun synttärijuhlissa oli yhtenä tarjottavana suolaisia tuulihattuja, kahdella eri täytteellä. Olivat mielestäni oikein hyviä!

 

Savukinkkutäytteestä riitti n. 65 tuulihatun täytteeksi.

Tonnikalatäytteestä riittää n.50 tuulihatun täytteeksi.

 

 

Savukinkkutäyte:

200 g sipuli–ruohosipuli-Koskenlaskija sulatejuustoa 100 g Aurinkokuivattu tomaatti -tuorejuustoa

100 g mustapippuri tuorejuustoa

200 g ranskankermaa

150 g maustamatonta tuorejuustoa 200 g kylmäsavustettua kinkkua pieneksi pilkottuna

Tonnikalatäyte:

300 g maustamatonta tuorejuustoa

200 g ranskankermaa

2 tuubia Abban tonnikalapasteijaa

Ohje:

Sekoita kummankin täytteen aineet keskenään sekaisin eri kulhoissa. Avaa tuulihattu sivusta (jätä toisesta sivusta kiinni) ja laita iso teelusikallinen täytettä sisään.


    Tervetuloa seuraamaan Suklaapossun sähköistä reseptikirjaa, josta löytyy leivonnaisohjeita jokaiseen herkutteluhetkeen!

Suklaapossun keittiössä touhuaa kolmen lapsen äiti, joka testailee intohimoisesti erilaisia reseptejä ja haluaa jatkuvasti oppia lisää erilaisia tekniikoita ja löytää uusia, herkullisia makuyhdistelmiä. Blogin myötä olen hurahtanut myös valokuvaukseen. Täydellisen leivonnaisen metsästys ei pääty koskaan!

Copyright

Kuvat ovat itse otettuja, ellei toisin mainita. Ethän lainaa blogin kuvia ilman lupaani, kiitos!

Yhteydenotot
suklaapossu.leipoo (at) gmail.com  

Kommentoi

Kommentoi juttua: Tuulihattujen kinkku- ja tonnikalatäytteet

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *