Tuulihattujen kinkku- ja tonnikalatäytteet
Viikonlopun synttärijuhlissa oli yhtenä tarjottavana suolaisia tuulihattuja, kahdella eri täytteellä. Olivat mielestäni oikein hyviä!
Savukinkkutäytteestä riitti n. 65 tuulihatun täytteeksi.
Tonnikalatäytteestä riittää n.50 tuulihatun täytteeksi.
Savukinkkutäyte:
200 g sipuli–ruohosipuli-Koskenlaskija sulatejuustoa 100 g Aurinkokuivattu tomaatti -tuorejuustoa
100 g mustapippuri tuorejuustoa
200 g ranskankermaa
150 g maustamatonta tuorejuustoa 200 g kylmäsavustettua kinkkua pieneksi pilkottuna
Tonnikalatäyte:
300 g maustamatonta tuorejuustoa
200 g ranskankermaa
2 tuubia Abban tonnikalapasteijaa
Ohje:
Sekoita kummankin täytteen aineet keskenään sekaisin eri kulhoissa. Avaa tuulihattu sivusta (jätä toisesta sivusta kiinni) ja laita iso teelusikallinen täytettä sisään.
Tervetuloa seuraamaan Suklaapossun sähköistä reseptikirjaa, josta löytyy leivonnaisohjeita jokaiseen herkutteluhetkeen! Suklaapossun keittiössä touhuaa kolmen lapsen äiti, joka testailee intohimoisesti erilaisia reseptejä ja haluaa jatkuvasti oppia lisää erilaisia tekniikoita ja löytää uusia, herkullisia makuyhdistelmiä. Blogin myötä olen hurahtanut myös valokuvaukseen. Täydellisen leivonnaisen metsästys ei pääty koskaan! Copyright Kuvat ovat itse otettuja, ellei toisin mainita. Ethän lainaa blogin kuvia ilman lupaani, kiitos! Yhteydenotot suklaapossu.leipoo (at) gmail.com
Kommentoi
Kommentoi juttua: Tuulihattujen kinkku- ja tonnikalatäytteet