Tuulihattujen kinkku- ja tonnikalatäytteet

Viikonlopun synttärijuhlissa oli yhtenä tarjottavana suolaisia tuulihattuja, kahdella eri täytteellä. Olivat mielestäni oikein hyviä!

 

Savukinkkutäytteestä riitti n. 65 tuulihatun
täytteeksi.

Tonnikalatäytteestä riittää n.50 tuulihatun täytteeksi.

 

 

Savukinkkutäyte:

200 g sipuli–ruohosipuli-Koskenlaskija sulatejuustoa
100 g Aurinkokuivattu tomaatti -tuorejuustoa

100 g mustapippuri tuorejuustoa

200 g ranskankermaa

150 g maustamatonta tuorejuustoa
200 g kylmäsavustettua kinkkua pieneksi pilkottuna

Tonnikalatäyte:

300 g maustamatonta tuorejuustoa

200 g ranskankermaa

2 tuubia Abban tonnikalapasteijaa

Ohje:

Sekoita kummankin täytteen aineet keskenään sekaisin eri
kulhoissa. Avaa tuulihattu sivusta (jätä toisesta sivusta kiinni) ja laita iso teelusikallinen täytettä sisään.

Avainsanat

Kommentit

Kommentoi juttua: Tuulihattujen kinkku- ja tonnikalatäytteet

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X