Valkosuklaa-kinuskikastike kevytkermasta

Purkillinen Floran Kevyt 7% ruokakermaa oli juuri menossa vanhaksi ja
päätin äkkiä tehdä niistä jotain. Hukkasin purkin tähän kinuskiin, jonka
ajattelin osaksi pakastaa (koska se tulisi muuten syötyä sellaisenaan
hetkessä). Ohjeeseen sain idean jostain netin sopukoista. Vaikka aluksi epäilin kevytkerman soveltuvuutta kinuskiin, niin tämä oli yllättäen todella hyvää!

1 prk (2.5 dl) Flora Kevyt 7% ruokakermaa

1.25 dl ruokosokeria

40 g suklaata

Keitä kermaa ja sokeria n.5 minuuttia, kunnes seos alkaa
saostua. Nosta kattila levyltä. Lisää suklaa hienonnettuna. Sekoittele kunnes
suklaa on sulanut. Voit jättää sen myös raidalliseksi. Säilynee jääkaapissa
tiiviisti pakattuna n.1-2 viikkoa (ei kyllä minulla säily niin kauaa). Voi myös pakastaa.

Avainsanat

Kommentit

Kommentoi juttua: Valkosuklaa-kinuskikastike kevytkermasta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X