Suklaapossu

Valkosuklaa-kinuskikastike kevytkermasta

Purkillinen Floran Kevyt 7% ruokakermaa oli juuri menossa vanhaksi ja päätin äkkiä tehdä niistä jotain. Hukkasin purkin tähän kinuskiin, jonka ajattelin osaksi pakastaa (koska se tulisi muuten syötyä sellaisenaan hetkessä). Ohjeeseen sain idean jostain netin sopukoista. Vaikka aluksi epäilin kevytkerman soveltuvuutta kinuskiin, niin tämä oli yllättäen todella hyvää!

1 prk (2.5 dl) Flora Kevyt 7% ruokakermaa

1.25 dl ruokosokeria

40 g suklaata

Keitä kermaa ja sokeria n.5 minuuttia, kunnes seos alkaa saostua. Nosta kattila levyltä. Lisää suklaa hienonnettuna. Sekoittele kunnes suklaa on sulanut. Voit jättää sen myös raidalliseksi. Säilynee jääkaapissa tiiviisti pakattuna n.1-2 viikkoa (ei kyllä minulla säily niin kauaa). Voi myös pakastaa.


    Tervetuloa seuraamaan Suklaapossun sähköistä reseptikirjaa, josta löytyy leivonnaisohjeita jokaiseen herkutteluhetkeen!

Suklaapossun keittiössä touhuaa kolmen lapsen äiti, joka testailee intohimoisesti erilaisia reseptejä ja haluaa jatkuvasti oppia lisää erilaisia tekniikoita ja löytää uusia, herkullisia makuyhdistelmiä. Blogin myötä olen hurahtanut myös valokuvaukseen. Täydellisen leivonnaisen metsästys ei pääty koskaan!

Copyright

Kuvat ovat itse otettuja, ellei toisin mainita. Ethän lainaa blogin kuvia ilman lupaani, kiitos!

Yhteydenotot
suklaapossu.leipoo (at) gmail.com  

Kommentoi

Kommentoi juttua: Valkosuklaa-kinuskikastike kevytkermasta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *