Hyvinvointi

Kylpylälomalle Tukholmaan? Sturebadetissa rentoudut nostalgisessa kylpylämiljöössä

Ihana kylpyläloma on ulottuvillasi Tukholman keskustassa. Sturebadetin kylpylässä voit rentoutua turkkilaisessa saunassa, käydä joogaamassa, saunoa ja nauttia nostalgisesta allasmiljööstä.

Sturegatanilla Sturegallerian-kauppakeskuksessa pääsee kylpylälomatunnelmiin Sturebadetin kylpylässä.

Kylpylätiloissa avautuu kosteudesta pehmeä ja lämmin ilma. Kylpylään pääsee kauppakeskuksen käytävällä sijaitsevan vastaanoton hissillä. Kauniit puitteet ovat kuin edelliseltä vuosisadalta.

Kylpyläosastolla on erilaisia hoitomuotoja, ja rentoutumistiloja. Haluaisitko esimerkiksi hiljentyä aromaattisessa- tai höyrysaunassa tai käydä suolahuoneessa?

Vuonna 1885 rakennettu Sturebadet oli alun perin fysioterapeutti Carl Curmanin perustama. Hän oli erikoistunut tutkimuksiin, jotka koskivat kylpyjen käyttöä terveydenhoidossa ja erilaisina parannuskeinoina.

Näihin hoitoihin ja kuntoutukseen perustuva kylpylä on tänä päivänä eri hoitomuotojen ja vapaa-ajan keskus. Tiloissa on myös pienempiä varauksella toimivia kylpylä-, kokous- ja juhlatiloja.

Suosittu kylpylä keskellä Tukholmaa

Vaikka suosittu kylpylä toimii jäsenyysperiaatteella, sinne voi piipahtaa kertaluontoisestikin vaikka päiväristeilyn lomassa.

Kertalippu, jolla voi nauttia saunasta, altaasta, vesihierontakylvystä, aromihuoneesta sekä jumppa- ja kuntosalipalveluista maksaa 595 kruunua (noin 60 euroa).

Kylpylään pääsee suoraan ostamalla lipun Sturegallerietin kauppakeskusen käytävällä sijaitsevasta vastaanotosta. Kannattaa muistaa että paikka on erittäin suosittu.

Haluatko piipahtaa viinille ja salaatille kylpylätunnelmiin? Kylpylän Curman Lounge -ravintolassa on viikkoaamuina buffet-aamiainen. Listalla on myös terveellisiä välipaloja kylpylävierailla, salaatteja ja smoothieita.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Kylpylälomalle Tukholmaan? Sturebadetissa rentoudut nostalgisessa kylpylämiljöössä

Sinun täytyy kommentoidaksesi.