Reseptit

Fagerströmin Itämerenlohta

Ainekset

  • 300 g tuoretta lohta ohuina viipaleina
  • öljyä, suolaa

kastike:

  • 1 dl ranskankermaa
  • 1 rkl dijoninsinappia
  • 1 keltuainen
  • 1 rkl tuoretta, hienoksi leikattua rakuunaa
  • 1 rkl persiljaa
  • tilliä
  • pippuria

Valmistusohje

Fagerströmin Itämerenlohta
  1. Pyyhkäise uunin- tai grillinkestävälle lautaselle öljyä ja ripottele päälle suolaa. Levitä lautaselle ohut viipale lohta ja mausta kevyesti suolalla.
  2. Sekoita ranskankermasta, sinapista, keltuaisesta ja hienoksi leikatusta rakuunasta ja persiljasta kastike. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Peitä lohiviipale kastikkeella ja gratinoi annos nopeasti grillissä tai kuumassa uunissa, kunnes pinta on kullankeltainen. Korista sitruunalohkolla ja tillillä.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Fagerströmin Itämerenlohta

Sinun täytyy kommentoidaksesi.