Fagerströmin Itämerenlohta
- Gluteeniton
Ainekset
- 300 g tuoretta lohta ohuina viipaleina
- öljyä, suolaa
kastike:
- 1 dl ranskankermaa
- 1 rkl dijoninsinappia
- 1 keltuainen
- 1 rkl tuoretta, hienoksi leikattua rakuunaa
- 1 rkl persiljaa
- tilliä
- pippuria
Valmistusohje
- Pyyhkäise uunin- tai grillinkestävälle lautaselle öljyä ja ripottele päälle suolaa. Levitä lautaselle ohut viipale lohta ja mausta kevyesti suolalla.
- Sekoita ranskankermasta, sinapista, keltuaisesta ja hienoksi leikatusta rakuunasta ja persiljasta kastike. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Peitä lohiviipale kastikkeella ja gratinoi annos nopeasti grillissä tai kuumassa uunissa, kunnes pinta on kullankeltainen. Korista sitruunalohkolla ja tillillä.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Fagerströmin Itämerenlohta