Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Vegaaninen majoneesi

Vegaaninen majoneesi syntyy aquafabasta, eli kikherneiden liemestä. Kun suolainen liemi saa kaverikseen öljyä ja hieman happoa, syntyy herkullinen majoneesi. Katso helppo resepti!

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

Vegaaninen majoneesi

  • 1 dl aquafabaa
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 5 dl rypsi- tai rapsiöljyä

Valmistusohje

Vegaaninen majoneesi valmistuu helposti näin:

  1. Mittaa kaikki ainekset kulhoon. Vatkaa sähkövatkaimella, kunnes koostumus on paksua.
  2. Tarkista maku. Voit maustaa majoneesin oman maun mukaan esimerkiksi yrteillä, valkosipulilla tai chilikastikkeella.
Vegaaninen majoneesi valmistetaan aquafabasta, eli kikherneliemestä.

Lue myös Anna.fi: Bataattiranskalaiset – näin teet rapeita!


Kommentoi

Kommentoi juttua: Vegaaninen majoneesi

Sinun täytyy kommentoidaksesi.