Vegaaninen majoneesi
Vegaaninen majoneesi syntyy aquafabasta, eli kikherneiden liemestä. Kun suolainen liemi saa kaverikseen öljyä ja hieman happoa, syntyy herkullinen majoneesi. Katso helppo resepti!
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
- Vegaaninen
Ainekset
Vegaaninen majoneesi
- 1 dl aquafabaa
- 1 rkl sitruunamehua
- 5 dl rypsi- tai rapsiöljyä
Valmistusohje
Vegaaninen majoneesi valmistuu helposti näin:
- Mittaa kaikki ainekset kulhoon. Vatkaa sähkövatkaimella, kunnes koostumus on paksua.
- Tarkista maku. Voit maustaa majoneesin oman maun mukaan esimerkiksi yrteillä, valkosipulilla tai chilikastikkeella.
Lue myös Anna.fi: Bataattiranskalaiset – näin teet rapeita!
Kommentoi
Kommentoi juttua: Vegaaninen majoneesi